Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Papíripar képes leírás - Boríték.tlap.hu
részletek »

Papíripar - Boríték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boritek.tlap.hu » Papíripar
Keresés
Találatok száma - 10 db
Budapest Papír

Budapest Papír

A Budapest Papír Kft. 1990-ben alakult, folyamatos fejlődés eredményeként mára az egyik legnagyobb papír-nagykereskedés Magyarországon. 2003. novembere óta a világ legnagyobb papírkereskedelmi szervezetének, az ausztrál tulajdonú PaperlinX csoport 100%-os tulajdonában levő magyarországi leányvállalata. A PaperlinX csoport éves forgalma meghaladja az 5,5 milliárd Eurót. A Budapest Papír Kft. története 1990-ben kezdődött. Jelenleg 50 munkatársával, modern logisztikai raktárbázisával (6 000 m2-es magas raktár, 10 000 raklap befogadására alkalmas, 13 kapun keresztül valósul meg a ki- és betárolás, napi 12 órában szolgál ki és fogad árut a raktár), 3 800 - 4 200 tonnányi raktárkészlettel, több mint 2 500 féle minőségi nyomdai, kreatív, csomagoló és irodai papírterméket kínál azonnali kiszolgálással a magyar piacon. Raktárbázisunk Budapesten a Harbor Parkban található, ahol modern irodaközpontunkban vevőszolgálatunkkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Diósgyőri Papírgyár

Diósgyőri Papírgyár

Bízunk abban, hogy a Magyarországon egyedülálló hagyományokkal és termékkínálattal rendelkező gyár - amely egyben az észak-magyarországi régió egyik vezető vállalkozása - internetes oldala elnyeri tetszését, és biztonsági papírjainkat valódi formájukban is megismeri.

Dunapack

Dunapack

Cégünk, a Dunapack Papír és Csomagolóanyag Zrt. az 1990-es osztrák-magyar vegyesvállalattá alakulás és az 1995-ben lezárult privatizáció következtében a magyar papír- és csomagolóanyag gyártás meghatározó szereplőiből jött létre. Az elmúlt időszak lendületes fejlődésének köszönhetően mára több országra kiterjedő cégcsoporttá bővültünk, és a közép-kelet-európai régióban papíralapú csomagolóanyagok előállítása terén piacvezetők vagyunk. Részvénytársaságunk a tulajdonos Prinzhorn Holding legnagyobb vállalatcsoportja. A Konszern részeként tevékenységünk a régió 10 országára kiterjed, és folyamatosan bővül. Az Alliabox vállalatcsoport résztulajdonosaként olyan, az Európai Unió összes országát, továbbá Törökországot, Ukrajnát és Egyiptomot átfogó szervezet tagja vagyunk, amely a térség minden részében azonos minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt.

Europapier

Europapier

Strukturáltuk az Önök számára az irodai papírok látszólag áttekinthetetlen áradatát. Először is a ma már mind multifunkciósként szereplő minőségeket találják. Ezeket minden hagyományos másolórendszeren, lézeres ill. tintasugaras nyomtatón fel lehet dolgozni. Különbözően jó eredménnyel! Hozzávető szabályként érvényes: HP-nyomtató, HP-papírok, és ezekből bőséges a választék. Egyeztetve a felhasználás céljával így lehet a legjobb eredményeket elérni. Ebben a fejezetben egy választék következik az A4/A3 színes digitális nyomtatáshoz ill. címkék és specialitások. Önök találnak itt felrétegezetlen tekercses másolópapírokat is. A nyomdáknak, repróstudióknak és kiadóknak szánt kínálatot felrétegezett plottertekercsek és tintasugaras plotterspecialitások teszik teljessé.

InkTec

InkTec

A koreai InkTec Co., Ltd. 1992-ben alakult és néhány év alatt a világ egyik legnagyobb printer kellék gyártójává nőtte ki magát. Termékkínálatában megtalálhatóak a patron utántöltők, patronok, papírok, tonerek. Legfontosabb tevékenysége a fejlesztő és kutató munka, melynek célja, hogy minden tintasugaras nyomtatóhoz megfelelő tintát és töltési módszert fejlesszen ki. A hasonló gyártók közül az InkTec rendelkezik a legszélesebb kínálattal akár az utántöltők, akár a patronok terén. A minőség mellett a termékhez adott support is egyedülálló. Az utántöltők már a gyárból úgy kerülnek ki, hogy a célországnak megfelelő használati utasítás mellé van csomagolva. Az InkTec nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legújabb nyomtatókhoz is a lehető legrövidebb időn belül kifejlessze a megfelelő utántöltőt illetve patront. Az InkTec stratégiájának és fejlesztő munkájának köszönhetően egyre több elégedett felhasználó kötelezi el magát az InkTec termékei mellett.

Logipack

Logipack

A LOGIPACK Logisztikai és Csomagolási Korlátolt Felelősségű Társaság 1993. -ban alakult. A vállalkozás tulajdonosa a Dunapack Zrt. Magyarorzság legnagyobb papírcsomagolóanyag gyártója. Fő tevékenysége a papíralapú csomagolóeszköz gyártása és a flexo előnyomtatás.

M-Bert

M-Bert

Cégünk az M-Bert Szolgáltató KFT, teljeskörű szolgáltatásokat nyújt megrendelőinek a nem csak gépesíthető csomagolási és logisztikai piacon.Olyan komplex szolgáltatásokat nyújtunk megrendelőink számára, melynél az ügyfeleink saját vállalati alaptevékenységükkel tudnak foglalkozni, mellőzve a működéssel kapcsolatos napi problémákat. Cégünk vállal kézi és gépi csomagolást, bércsomagolást. Kézi csomagolásnál olyan küldemények - legyenek azok postai vagy futárszolgálati -kerülnek becsomagolásra, melyek nem alkalmasak gépi töltésre, illetve kis példányszám miatt nem érdemes gépre rakni. Kézi csomagolás keretén belül az alábbi szolgáltatásokat végezzük el a teljesség igénye nélkül: kiadványok fóliázása (LDPE, LLDPE), behúzás, összehordás, etikettezés - címkézés -, komissiózás, pántolás, borítékolás (LA4, LC5, TC4, légpárnás tasak, kraft tasak, C6/C5, C6), vágott anyagok hajtása, dobozolás, kötészeti munkák (spirálozás, lyukasztás, fólizás, ragasztás).

Papír-Ász

Papír-Ász

A PAPÍR-ÁSZ Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő hazai vállalkozás. A társaság fő tevékenysége a kereskedelem. Saját gyártási kapacitással rendelkezünk két szolnoki telephelyünkön. Kereskedelmi tevékenységünk felöleli az irodaszer kereskedelem, irodai és nyomdai papíráruk, leporellók, formanyomtatványok, pénztárgép- és banktechnikai berendezések tekercseit, irodaszerek, számítástechnikai kiegészítők, írószerek nagykereskedelmi forgalmazását.

Papírmerítés gyerekekkel

Papírmerítés gyerekekkel

Egy nappal előtte az újságpapírt nagyon apró darabkákra kell feltépkedni, majd vízbe áztatni, hogy a víz ellepje a papírt. A következő nap egy adagot beleteszünk a turmixgépbe, addig pörgetjük míg sűrű pépet kapunk, és így adagonként az összes beáztatott papírt átturmixoljuk. A pépet beletesszük a műanyag kádba és vízzel hígítva kézzel jól összekeverjük. Ezután a kád fölé hajolva megfogjuk a szita két oldalát a felső kerettel együtt úgy, hogy az ujjunk ne érjen a dróthálóhoz.

Hirdetés
Papír és nyomdaipari termékek - Azimex

Papír és nyomdaipari termékek - Azimex

Azimex Papír és Nyomdaipari Kft Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő ? hatékonyan, költségtakarékosan. Cím: 2800 Tatabánya, Mészáros út 4. Tel: 06-34/314-110, 06-34/311-592 Fax: 06-34/300-039 E-mail: azimex@t-online.hu

Tuti menü