Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boritékolás képes leírás - Boríték.tlap.hu
részletek »

Boritékolás - Boríték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boritek.tlap.hu » Boritékolás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Boríték nélküli postázó gépek

Boríték nélküli postázó gépek

A Mile Banktechnika Kft. 1998-ban alakult banktechnikai és bankbiztonsági eszközök forgalmazására és karbantartására. Kínálatunk az évek folyamán fokozatosan bővült, ma már a bank- és biztonságtechnikai eszközpaletta széles választékát nyújtjuk Ügyfeleink számára, akár egyedi megoldásokat is kínálva a pénz-, iratkezelés és értéktárolás területén. Cégünk a bankjegy- és érmeforgalom biztonságos kezeléséhez bankjegyszámlálókat, bankjegyvizsgálókat, bankjegy- és érmemérlegeket, érmeszámlálókat, érmeosztályozókat kínál Önnek. Értékei tárolását pedig páncélszekrényeink, fali- és bútorszéfjeink széles skálájából oldhatja meg.

Mail manager

Mail manager

12 éves tapasztalatunk birtokában mindennap azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek mindig a lehető legjobbat nyújthassuk! Ügyfeleink folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásainkba vetett bizalma számunkra a legfontosabb mérce! Cégünk a Mail Manager Kft. sok éves szakmai tapasztalatával, rendkívüli rugalmasságával és professzionális kiszolgálásával vállalja át cége postai ügyeinek összes teendőit.

Promotive

Promotive

Van egy halom papír vagy limlom, amiből egyszer csak klassz kommunikációs anyagok, fontos levelek vagy mutatós csomagok lehetnek, viszont addig el is kellene jutni? Segítünk. Hogy ne a káoszt fokozzuk tovább, hanem segítsünk rendet tenni az adminisztratív szüttyögés közepette, kérjük, olvasd át a letölthető 'kisokosban' található kulcskérdéseket, s ha megválaszolod, már segítünk is!

Nestpress

Nestpress

A Nestpress nyomda a céges borítékok széles választékát gyártja. A céges borítékok az Ön vállalkozásának egyéni arculatot adnak, amely elősegíti az üzleti sikert. Az üzleti levelezés még napjainkban is fontos kommunikációs eszköz, így sokszor a borítékon múlik, hogy üzenetünk célba, vagy a kukába ér.

Boríték eladás, Boríték felülnyomás,

Boríték eladás, Boríték felülnyomás,

10 fő szakemberrel napi akár 500.000 darab boríték felülnyomására vagyunk képesek. Nálunk nem kell hetekig várnia a kész borítékra, 1-3 munkanap alatt viheti és használhatja! A hatékony V3, S4 vizuális ellenőrzési programnak köszönhetően 2001-re sikerült a hibaszázalékot gyakorlatilag a legminimálisabbra csökkenteni. Magyarország legszélesebb borítékválasztékát kínáljuk Önnek a legmélyebb gyári ár alatt. A gyárak áraiból egy doboztól biztosítjuk Önnek ezt a kedvezményt, és ezért nem kell semmit tennie. A boríték a megrendeléstől számított 24 órán belül (gyakoribb méreteknél azonnal) az Ön rendelkezésére áll.

DomyPress

DomyPress

Amire az ügyfeleink gondolnak, az egy boríték. Mi tudjuk, mégsem csak ennyi. Kommunikációs forma, amelyen keresztül új dimenziókkal rendelkező csatornát nyit a célpiaca számára. Lehetőség. Kommunikáció. Információ. Ez a boríték. Kreativitás. Technológia. Marketing. Ez a DomyPress-A borítékspecialista Megérkezett a NON-STOP árszámoló birodalmába! Próbálja ki, milyen egyszerű!

Postaktív

Postaktív

Egy felhasználóbarát moduláris borítékoló gép. Kezelése egyszerű. Kezelőfelületén teljes szövegű információk jelennek meg angol, francia, német, stb. nyelven, amelyek egy adott munka beállítási adatainak kiválasztását és kijelzését teszik lehetővé az LCD képernyőn. A munka elindításakor a gép automatikusan elvégzi a szükséges méréseket, beállításokat. A kezelőnek csupán a megfelelő boríték és a borítékolandó anyag gépbe helyezését illetve az elkészült borítékok eltávolítását kell elvégeznie.

Iparművész tervezőgrafikus referenciái (arculat borítékokkal)

Iparművész tervezőgrafikus referenciái (arculat borítékokkal)

Iparművész tervezőgrafikusok + programozók egyedi megoldásai kis és középvállalatoknak garanciával, minőségi referenciával, akár online is. Nézd meg referenciáinkat és utána: adunk 1 grafikust ajándékba 1 napra. Nem hallom amit mondasz, mert hangosabb az, amit teszel. Mi biztosak vagyunk szakértelmünkben, de ezt tettekkel szeretnénk bizonyítani a puszta szavakon kívül. Kérjük tegyél próbára, hogy bizonyíthassunk és fogadd el ajándék szolgáltatásunkat, mely korlátozott ideig érhető el.

Tuti menü