Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boríték nyomdák képes leírás - Boríték.tlap.hu
részletek »

Boríték nyomdák - Boríték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boritek.tlap.hu » Boríték nyomdák
Keresés
Találatok száma - 43 db
ASR Print

ASR Print

Az ASR Csoport tagjaként, a Print részleg komplex nyomdai feladatok ellátását vállalja promóciókra, BTL feladatokra, rendezvényekre. Saját ügyfelei kiszolgálása mellett az ASR Csoport kreatív elképzeléseinek megvalósításában segédkezik. Ha a kreatív részleg megtervez egy látványos logót, kitalál egy jó szlogent, akkor azt a Print részleg kézzel foghatóvá teszi.

Adamas Stúdió

Adamas Stúdió

A levelezés, egyik elengedhetetlen eszköze. Egy céges boríték, mely tartalmazza a cég logóját, elérhetőségeit, már saját nyomtatványnak minősül, így sok mindent elárulva arról, aki a feladója, vagy használója. A levélpapírok használatával színesebbé, kedvesebbé, figyelemfelkeltőbbé tehetjük levelezésünket.

Szitanyomó műhely Óbuda

Szitanyomó műhely Óbuda

A középkor Magyarországán a vármegyék és a főnemesek saját levélvivő szolgálatot működtettek. A magánszemélyek nem voltak ilyen szerencsések: borítékjaikat vándorokra vagy a kereskedőkre bízhatták. Napjainkban másfajta kihívásokkal szembesülünk. Céges borítékra van szükségünk számlaküldéshez, nyomtatványokhoz, ha egyszerűen csak örömet szereznénk grafomán partnereinknek, vagy csupán ragaszkodunk a levelezés hagyományaihoz. Mindezt emblémánkkal ellátott egyedi borítékban képzeljük el. Ebben készséges partnerei vagyunk.

Balog Címke

Balog Címke

Vállalkozásunk csomagolóanyagok és címkék gyártására, forgalmazására szakosodott. Ofszet nyomdával és szitaüzemmel rendelkezünk, amely a saját gyártást teszi lehetővé. Cégünk fő tevékenységi köre az egyedi címke, ruhacímke készítés, ruhaipari és divatáru kellékek, különböző csomagoló anyagok, papírtasak, zacskó, reklámtáska gyártása, forgalmazása és emblémázása, egyedi plasztik kártya nyomtatás, továbbá különféle nyomdai munkák.

Bíró Family Nyomda

Bíró Family Nyomda

A Biró Family Nyomda és Könyvkiadó vállalja nyomdai munkák teljes kivitelezését. Ezen kívül vállalunk fénymásolást és minden olyan munkát, amely nyomdával vagy papírral kapcsolatos. Kötészetünk rövid határidőn belül vállalja különböző nyomdai termékek (könyvek, kiadványok, közlönyök, tömbök, brossúrák, stb.) összehordását, fűzését, bekötését puha és kemény kötésben egyaránt.

Borítékgyártó

Borítékgyártó

Boríték Ez cégünk elsődleges profilja. Az üzleti levelezésben ez az elsődleges kommunikációs eszköz, hiszen még a DM levélen kívül helyezkedik el. Ha nem megnyerő, egyedi, akár méretében, akár színvilágában, akkor, ahogy ezt magunkon is tapasztaljuk, levelestől a kukába kerül.

Borítékonline

Borítékonline

A siker borítékolva! Borítékok nyomtatása, értékesítése Magyarország legnagyobb árukészletéből. Boríték több féle méretben, tasak, légpárnás tasak, redős talpas tasak értékesítése. Magyarország legnagyobb választékú borítékkereskedő cége. Céges borítékok, tasakok, levélpapírok névjegyek nyomása a legkülönbözőbb igények szerint LC/6 és TB/4 mérettartományban, első osztályú minőségben! A nyomtatandó grafikát Önnek csak az info@boritekonline.hu e-mail címre kell eljuttatnia.

Color-Ant

Color-Ant

Cégünk 1996 óta van jelen a magyar reklámpiacon. Nyomdánk vezetési stratégiája partnereinkkel hosszú távú, hatékony együttműködés kialakítására épül. Üzletpolitikánk kialakításában arra törekedtünk, hogy megrendeléseinket az egyéni igényekhez igazítva, teljesíteni tudjuk. Gépparkunk folyamatos fejlesztése és bővítése révén immár nagyobb kapacitással látjuk el feladatainkat. Számunkra megrendelőink többéves bizalma és elégedettsége a legfontosabb.

Demax Művek

Demax Művek

Cégünk magyar tulajdonú, reprográfiai előélettel rendelkező nyomdaipari vállalat, amely a nagy üzemek professzionalizmusával, de továbbra is a kis magáncégek figyelmével és egyedi ügyfélkezeléssel fogad minden munkát. Működésünk 11 éve során a megrendelők bizalmának köszönhetően értük el a jelenlegi, teljes (ofszet) nyomdaipari szolgáltatási igényt kiszolgáló, évi 1 milliárd forint forgalmat biztosító méretet. Kizárólag Heidelberg nyomdagépekkel üzemelő társaságunk - az óránkénti 45 ezer ív kinyomása mellett - az előkészítéstől egészen a logisztikáig a teljes szolgáltatási skálán ki tudja szolgálni ügyfeleinket, hiszen saját levilágítási és montírozó részleggel, valamint kötészettel, illetve stanc- és csomagoló berendezésekkel is rendelkezünk. Ugyanakkor cégcsoporton belül, egy telephelyen rendelkezésre áll társvállalatunk, a Gocpont grafikai és tördelő stúdió. Emellett kiterjedt alvállalkozói rendszerünk által az ofszet eljárástól eltérő nyomdai és minden egyéb technikai igényt ki tudunk elégíteni, amit csak a kívánt késztermék legyártása megkövetel. Több saját szállító járművünknek köszönhetően a logisztika gyors, rugalmas és pontos kezelése jellemző, s a megrendelések kiszállítása egy címre ingyenesen történik.

Hirdetés
DomyPress a borítékspecialista

DomyPress a borítékspecialista

A DomyPress Kft. borítékspecialista, amely több mint 18 éve fő szereplő a boríték-felülnyomásban, amerikai célgépekkel, a szakemberek folyamatos képzésével, a csúcstechnológia biztosításával garantálja Önnek a 100 %-os minőséget. Minden cég arra törekszik, hogy a róla kialakított kép (image) elsősorban üzleti partnerei számára a legkedvezőbb, legmegnyerőbb legyen. Ezért van manapság annyi grafikai, arculattervező cég, amelyek arculatkialakítással, logótervezéssel foglalkoznak. A céges boríték általában a cég logóját, nevét, elérhetőségét tartalmazza.

Feri-print

Feri-print

A Feri-print Kft. 100%-osan magyar kisvállalkozás, amelyet 2001. szeptember 6-án létrejött szerződéssel alapítottunk. Az alapítás időszerűségét az indokolta, hogy megelőzően Vörös Ferenc egyéni vállalkozó kis nyomdájában a megrendelések megszaporodtak, így sikerült a kft alakulásához szükséges alaptőkét összegyűjteni. A nyomda ofszet technológiával dolgozik.

Flaming Hungary

Flaming Hungary

A Flaming Hungary Kft. Grafikai Stúdió-Gyorsnyomda 1994. óta működik. Munkánkra mindig a kifogástalan minőség és kreativitás jellemző. Gyorsnyomdai tevékenységhez, grafikai tervezéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal hosszú távú kapcsolatokat szeretnénk kialakítani intézményekkel, gazdasági társulásokkal, magánszemélyekkel.

Frama Gpv

Frama Gpv

A francia GPV csoport tagjaként, a FRAMA cég 1991-ben alakult Budapesten. Több mint 80 szakmailag kiválóan képzett munkatársunk dolgozik azért, hogy vevőinket az igényeiknek tökéletesen megfelelő termékekkel szolgálhassuk ki, hozzájárulva ezzel partnereink üzleti sikeréhez. A FRAMA GPV Kft. jelenleg több mint 200 különböző borítékot és tasakot gyárt, illetve értékesít különböző papírokból, többféle méretben, minden típusú felhasználásra, az európai minőségi előírásoknak megfelelően.

Gelbert

Gelbert

Nyomdánk a modern piaci igények maximális kielégítésére szakosodott. Üzleti filozófiánk alapszavai, a kezdetek óta: naprakészség, folyamatos fejlesztés és innováció. A szinte folyamatos beruházásoknak, technológiai fejlesztéseknek is köszönhetjük, hogy az alakulás óta dinamikusan fejlődő vállalatunk helyzete egyre stabilabb, s meghatározóbb a hazai nyomdaipar területén.

Juhász Nyomda

Juhász Nyomda

Cégünk 1994-ben alakult, mint egyéni vállalkozás. Az elmúlt évek kemény munkájával sikerült elérnünk, hogy a város egyik számottevő nyomdájává váljunk. Ehhez ügyfeleink bizalmán és megrendelésein túl úgy érezzük, az is hozzájárult, hogy már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektettünk a megbízhatóságra és a minőségi munkavégzésre. A versenyképes ár mellett a gyors és pontos kiszolgálás is hozzájárul partnereink megelégedettségéhez. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően mára már teljes nyomdai szolgáltatással állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére, a legegyszerűbb névjegykártyától a művészi kivitelezésű albumokig, könyvekig. Képzett szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, bármilyen felmerülő nyomdai igénnyel kapcsolatban. Kérjük, tiszteljen meg Ön is bizalmával, várjuk érdeklődését.

Kisvárosi Nyomda

Kisvárosi Nyomda

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. A több mint 10 éves piaci jelenlét és az olyan nagyszabású cégekkel való együttműködés mint az Inter-Európa Bank Rt., vagy a Fővárosi Vízművek Zrt. lehetővé tették számunkra, hogy szinte bármilyen nyomdai feladatot ellássunk a névjegykártya készítéstől az üzemnapló gyártásig. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően digitális nyomdai gépparkunk teljes mértékben naprakész és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy partnereink igényeit minden tekintetben kielégítsük.

Korrekt Nyomda

Korrekt Nyomda

Számunkra nagyon sokat jelentenek az olyan apróságok, mint rugalmasság, gyorsaság, megbízhatóság, a problémák megoldására törekvés, végiggondoltság - és valahol ezek mellett, néha pedig csak ezek után a jó ár. Nagy segítség, ha olyanokkal dolgozhatunk együtt, akiknek felfogása a sajátunkhoz hasonlatos, legyen az illető akár a mi megrendelőnk, akár a mi szállítónk, mert a legritkább az az eset, amikor 'csak' a jó munka az elegendő.

Tuti menü