Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boríték gyártók képes leírás - Boríték.tlap.hu
részletek »

Boríték gyártók - Boríték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boritek.tlap.hu » Boríték gyártók
Keresés
Találatok száma - 9 db
A.D. 2001 Nyomdaipari

A.D. 2001 Nyomdaipari

Reméljük, hogy adatbázisunk segítségével érdemi választ kap a nyomda- és csomagolóiparral kapcsolatos kérdéseire. Igyekszünk olyan adatbázist működtetni - megújulásunk egyik fő szempontja is éppen ez volt -, amely egyrészt naprakész és átfogó, másrészt használata igen egyszerű.

Azimex

Azimex

A több mint 10 éve működő "Azimex" Kft modern gépparkkal rendelkező nyomda és konfekcionáló üzem. Jelszavunk "lehetőleg mindent egy kézből", ennek megfelelően kínálatunk a névjegyektől a dombornyomásos éves beszámolókig, prospektusokig terjed. A konfekcionálás mind papírra, mind BOPP fóliára kiterjed.

Barát Papír

Barát Papír

A Barát Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot két magánszemély alapította 1991. decemberében. A cég tevékenységét az előprivatizáció során vásárolt két kiskereskedelmi üzletben kezdte meg, amit további két kiskereskedelmi üzlet megnyitása követett. A cég mintegy kétévi működés után kezdett el nagykereskedelemmel foglalkozni az Apáca utcai telephelyén, amelynek megnyitása akkor minőségi ugrást jelentett a társaság életében. Ám a folyamatosan bővülő árukészlet és választék miatt idővel elkerülhetetlenné vált a jelenlegi Szeged, Irinyi utcai áruház megnyitása, amelyre 1999. decemberében került sor. Cégközpontunk mintegy 2800m² összes raktárfelületen elhelyezett árukészlettel várja a kedves vásárlókat.

96 Stúdió

96 Stúdió

Ami itt említhető, az a több mint 10 éves (1992-óta) -igaz, korábban más felállásban szerzett- szakmai tapasztalat a reklám-grafikai tervezés, kivitelezés, hirdetésszervezés területén: - általános számítógépes ismeretek - grafikai programok ismerete és használata (vektoros, raszteres) - nyomdai előkészítési ismeretek (névjegykártya, levélpapír, boríték, szórólap, hirdetés, prospektus, katalógus, kártyanaptár, stb.) - reklám kivitelezési tapasztalatok, gyakorlat (reklámtábla, autógrafika, járműgrafika, felirat, reklámfelirat elhelyezés, stb.) - szerelési-telepítési ismeretek, gyakorlat

Borsodi Nyomda

Borsodi Nyomda

A Borsodi Nyomda Kft Miskolcon az észak-magyarországi térség egyik legjelentősebb nyomdaipari vállalkozása. Megrendelőink rendelkezésére állunk a tervezéstől, az előkészítés fázisától, az ofszet formakészítésen át a nyomtatás és könyvkötészeten keresztül, egészen a végtermék leszállításáig. Tevékenységünkben meghatározó a könyvnyomtatás és az ezzel kapcsolatos feladatok. Ezen belül tankönyvek, műszaki könyvek melyekre nagy figyelmet fordítunk. A meglévő ofszet rotációs gépünk lehetőséget biztosít a közepes és nagy példányszámú könyvek, nyomtatványok előállítására. Jelentős helyet foglal a nyomda tevékenységében a különböző prospektusok, termékismertetők, katalógusok, nyomtatványok, szórólapok, plakátok, naptárak gyártása. Szolgáltató tevékenységünk során széles körű könyvkötészeti és papírfeldolgozása tevékenységet végzünk.

Econo Press

Econo Press

Nyomda , amely a nyomdai előkészítést is vállalva teljeskörű nyomdai szolgáltatást nyújt - ez az Econo-Press. Cégünk legkedveltebb nyomdai termékei: számla, menetlevél, egyéb ügyviteli nyomtatvány, post it termékek. Társaságunk több mint 10 éve, 1994-től tevékenykedik az íves ofszet technológiával előállított nyomtatványok piacán. 2006. évtől cégünk a több lábon állás jegyében az irodaszer forgalmazás piacára is belépett. Sikerességünket - a vállalati eredmény mellett - az ügyfelek elégedettségén keresztül mérjük. Társaságunk sikeresen megőrizte az első években szerzett nyomdai ügyfeleinek, több mint 90%-át.

Litofilm: Boríték gyártása.

Litofilm: Boríték gyártása.

Céges vagy magán leveleit egyedi borítékban szeretné tovább küldeni? Nincs ideje megcímezni borítékjait? Egységes arculattal szeretne megjelenni? Egy szín nyomástól 4 szín nyomásig, C/6-B/4 méretig. Ha a címzést etikettel szeretné megoldani, velünk ezt is elkészíttetheti. Leveleihez, csomagolt termékeihez kinyomtatjuk címlistáját öntapadó papírra. Jöjjön be személyesen, vagy küldje el anyagát e-mailen esetleg töltse fel ftp szerverünkre. Mi adunk a megjelenésére! Kérje tőlünk borítékjához illő levélpapírját is. Mappa, levélpapír, névjegy, boríték gyártás egy helyen.

Phiels Advertising

Phiels Advertising

Az arculat további meghatározó és szerves részei a fejléces papírok és borítékok. Ezek tervezése is körültekintést igényel, hogy megfelelően nyomtatható, jól felhasználható legyen valamint maximálisan illeszkedjen az arculati megjelenésbe. Fejléces levélpapír és hozzá tartozó boríték tervezését meglévő arculat esetén is vállaljuk.

Unio Print Borítékgyártás

Unio Print Borítékgyártás

Az Unio Print Borítékgyár és Nyomda már több mint 25 éve van jelen a hazai nyomdai és papírfeldolgozó piacon. A cég fő célcsoportja azok a cégek akik igényesek az egyedi megjelenésre, adnak arra, hogy DM kommunikációjuk merőben kitűnjön a tömeges küldemények közül. Bizonyára Ön is találkozott már valamely termékünkkel amikor kinyitotta postaládáját. Az egyedi reklámküldemények gyártója mi vagyunk. Teljes körű nyomdai szolgáltatóként, valamint szoros együttműködésben más nyomdákkal minden nyomdai és papírfeldolgozó munkát rövid határidővel és kiváló minőségben adunk megrendelőinknek. Jó kapcsolatot ápolunk a hazai piacon is megjelent más nemzetközi borítékgyártókkal is, így ha tömeges küldeményre van szüksége azt is gyorsan és alacsony áron tudjuk biztosítani Önnek. Ha már elkészült a boríték azt csomagolni is kell, hiszen a borítékba kerülő kiadványt bele kell rakni. Erre is kedvező árat tudunk adni. Nagy számú kézi erővel és gyors precíz géppel borítékolunk és címzünk is.

Tuti menü