Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boríték forgalmazás képes leírás - Boríték.tlap.hu
részletek »

Boríték forgalmazás - Boríték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boritek.tlap.hu » Boríték forgalmazás
Keresés
Találatok száma - 18 db
Digitális és gyorsnyomda

Digitális és gyorsnyomda

Mi egyedi, mégis komplex nyomdai megoldásokat kínálunk az üzleti élet minden területére, legyen az mindennapi ügyvitel, az üzletkötés sikerének előmozdítása, a munkatársak motiválása, vagy akár egy új vállalkozás elindítása. Mi már felkészültünk iskolai éveid minden kihívására az órai jegyzetmásolástól, a házi és szakdolgozatok beadásán és iskolai évkönyv kiadásán át a ballagási és osztályterem dekorációig.

Boríték szitanyomás

Boríték szitanyomás

A boríték legfontosabb jellemzője a mérete: a C6-os, C5-ös, C4-es és az LA 4-es (francia) borítékok a legelterjedtebbek. A méretén kívül hagyományos és ablakos borítékról is beszélünk. Utóbbi borítékfajta megkönnyíti a címzést, hiszen a borítékon magán már nem, csak a levélpapíron kell feltüntetni a címzettet. A boríték lezárási módja szerint megkülönböztetünk hagyományos, nedvesítést igénylő borítékot, az öntapadós borítékot, szilikonos borítékot, a legmodernebb változata pedig a légpárnás boríték. Az sem elhanyagolandó, milyen a boríték alapanyaga: lehet sima papír, bélelt boríték, de készülhet a boríték kreatív papírból is, egyedi tervezéssel. Az emblémázás valamennyi típustól független; sem a boríték mérete, sem anyaga nem jelent akadályt a szitanyomás során.

Digitális és gyorsnyomda

Digitális és gyorsnyomda

A nagyobb rendezvények előkészítésének és a sok vendég helyének kényelmes biztosítása érdekében érdemes elegáns levélpapírra nyomott meghívóval kedveskedni és ültetőkártyákkal jelezni minden meghívott helyét. A meghívó nemcsak kellemes benyomást kölcsönöz, hanem megkönnyíti a rendezvény megkezdését, az ültetőkártyák pedig a szervezőknek segíti a létszám ellenőrzését. A meghívóknak és az ültetőkártyáknak harmonizálniuk kell nemcsak egymással, hanem a cég, szervezet, esemény arculatával, stílusával. Tetszőleges színben és méretben készülhetnek, mi az A/4-es méretet, vagy az annál kisebbeket javasoljuk a könnyű kezelhetőség érdekében. A papír alap lehet hagyományos, de mutatósak a színes karton meghívók is, melyeket a különleges első benyomás érdekében hajtott, vagy többszörösen hajtott kivitelben is elkészítünk. Az ültetőkártyáknak, meghívóknak választhat egyedi formát, igény szerint kiegészítheti pausszal is, mely légiessé teszi a kártyákat.

Corwell webáruház

Corwell webáruház

Mint nagykereskedő, kizárólag viszonteladók részére értékesítünk. A végfelhasználók kiszolgálását, tendereken való részvételt viszonteladó partnereink feladatának és kompetenciájának tekintjük. A fejlődés, növekedés útját viszonteladó partnereink elvárásainak történő még jobb megfelelésben, a részükre nyújtandó egyre színvonalasabb és sokrétűbb szolgáltatásban, a terméknek a gyártótól a végfelhasználóhoz történő eljuttatása idejének lerövidítésében és költségeinek lecsökkentésében és ezáltal az értékesítési folyamatban résztvevők versenyképességének maximalizálásában látjuk. Szolgáltatásaink közül néhány: katalógus és akciós kiadványok viszonteladóink részére, házhozszállítás 24 órán belül az ország egész területén, forgalomarányos kedvezményrendszer, termék- és értékesítési tréning viszonteladóink értékesítési csapatának tagjai részére stb. Nem egyszerűen eladni szeretnénk viszonteladóinknak, hanem az értékesítési csatorna optimális működtetésével, viszonteladóinkkal való szoros együttműködéssel, részükre a nemzetközi tapasztalatok, know-how átadásával biztosítani, hogy a megfelelő termék gyorsan és minimális költséggel eljusson a végfelhasználóhoz.

Nemzetközi postakész boríték

Nemzetközi postakész boríték

A nemzetközi postakész boríték aranyszínű postakürtöt ábrázoló tetszetős bélyegképével, grafikájával és hullám vonalvezetésű zárófülével nem csak praktikus, hanem esztétikus üzenetküldési alternatívát kínál Önnek. A nemzetközi postakész borítékokat könnyen felismerheti okkersárga, illetve az Európán kívüli borítékok esetén lila színükről. Hogy a postakész boríték használata még egyszerűbb legyen, a boríték hátoldalán a helyes címzésre és a termék használatára vonatkozó feliratok olvashatók.

Office Plaza

Office Plaza

Mindenki szeret levelet kapni. A boríték régi idők óta segít leveleink célba juttatásában és a külső hatások elleni védelmében. Különböző boríték típusok és méretek vannak jelenleg forgalomban, melyek célja leveleink, hivatalos irataink célba juttatása, illetve a légpárnás boríték további védelmet nyújt a benne postázott küldemény számára, mely a méretéhez igazodó bármilyen tárgy lehet.

Légpárnás és hullámpapírral bélelt borítékok

Légpárnás és hullámpapírral bélelt borítékok

Áruk, áruminták postai feladásához nélkülözhetetlen a hatékony védelmet biztosító légpárnás vagy hullámpapír bélelésű boríték. A rugalmas belső réteg nyomástól, ütéstől, az erős nátronpapír borítás a külső szennyeződésektől óvja a csomag tartalmát. A borítékok könnyen zárhatók és feliratozhatók. A tízféle méretben kapható bélelt borítékok kis tömege csökkenti a postai feladás költségeit.

E.ON IS Hungary

E.ON IS Hungary

Az E.ON IS Hungary Kft. nagy teljesítményű nyomtató és borítékoló eszközei Pécsett üzemelnek, amelyekkel napi több százezres nagyságrendben nyomtatjuk és borítékoljuk több áram - és gázszolgáltató cég számláit. A nyomtató és borítékoló üzem a nagy mennyiségű számlanyomtatás mellett is rendelkezik szabad kapacitásokkal, ami lehetővé teszi egyéb nyomtatási megrendelések felvételét is.

Printonline Kft

Printonline Kft

A Printonline Kft. megalakulásakor azt a célt tűztük ki, hogy egy olyan társaságot hozzunk létre, amely a nyomdaipari termékek és szolgáltatások területén a Megrendelőinknek komplex szolgáltatást nyújtson. Még hosszú út áll előttünk, hogy szolgáltatásunk igénybevétele olyan természetes legyen a Megrendelőink részére, mint például az e-mail használat, de mára már egyre több Ügyfelünk veszi igénybe rendszeresen szolgáltatásainkat. Legyen szó névjegykártyáról, borítékról, szórólapról, katalógusról, vagy használati utasításról, 1-től akár a több 100.000 példányig, digitális vagy ofszet technológiával, illetve ezek ötvözésével, a Printonline Kft. biztosítja partnereinek a magas minőségű szolgáltatást és végterméket. Az elkészült anyagok fajtájának, volumenének és az ügyfél elvárásainak megfelelően választjuk ki a feladatnak leginkább megfelelő nyomdai technológiát.

Hirdetés
Harmanec-kuvert hungária Kft

Harmanec-kuvert hungária Kft

Postai borítékok és tasakok forgalmazása, gyártása és felülnyomása. Tekercses és íves kivitel. Flexo és ofszet nyomás. Papíráruk, író- és irodaszerek kereskedelme. Exkluzív borítékok: Cygnus Excellence - magas fehérség, magas grammsúly, elegáns megjelenés, kiváló nyomhatóság.

Harmati-Zichy Kft.

Harmati-Zichy Kft.

Célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk és lépést tartsunk ügyfeleink elvárásaival. Stratégiánk: - a minőséghez tartozó megfelelő árszínvonal biztosítása, - termékeink, szolgáltatásaink folyamatos alakítása a partnereink igényeihez mérten, - egyedi igények, elképzelések megvalósítása. Ezért az alábbiakat tesszük: - megbízható szállítói kapcsolatokkal rendelkezünk, - több száz oldalas katalógussal segítjük a választást, - szerződött partnereinknek jelentős kedvezményeket valamint halasztott fizetési feltételt és díjtalan kiszállítást biztosítunk. Reményeink szerint sikerült bemutatnunk Önnek cégünket. Most bizalmat és lehetőséget kérünk Öntől, hogy megismerhessük és bizonyíthassunk. További információt az elérhetőségeink valamelyikén kérhet. Bízva a kölcsönösen sikeres együttműködésben, további szép napot kívánunk.

I-Com borítékok

I-Com borítékok

Boríték és egyéb irodaszer, papír, írószer és számítástechnikai kellékek cégeknek. 40 ezer termék, széles körű irodaszer választék várja kényelmes rendeléssel, házhoz szállítással. Nálunk mindent megtalál, amire irodájában szüksége van. Takarítson meg időt és pénzt! Teljes termékválasztékunkat megjelenítjük az Ön számítógépén. Ön kényelmesen rendeljen belőle! Honlapunkon kérjen egyedi ajánlatot!

Nytek Boríték

Nytek Boríték

NyTek Boríték - Szabványos és eltérő borítékok forgalmazása - egyedi borítékok gyártása kreatív anyagból is. Hozott - nyomott ívek feldolgozását is vállaljuk. Teljeskörű nyomdai és digitális nyomdai, valamint papírfeldolgozói szolgáltatásunkkal is állunk megrendelőink rendelkezésére. Rövid határidővel, alacsony árakon.

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Boríték nyomtatás! Az Ön vállalkozásának egyéni arculatot adnak, mely elősegíti az üzleti sikert. Az üzleti levelezés még napjainkban is fontos kommunikációs eszköz, így sokszor a borítékon múlik, hogy üzenetünk célba, vagy a kukába ér. Amit tudnunk kell a megfelelő boríték kiválasztásához: méret, kivágási (azaz stanc) formátum, anyagminőség, zárófül ragasztásának típusa, ablak, az ablak elhelyezése, külső nyomás a borítékon A nemzetközi méretsorok, azaz befoglaló szabványos méretek szerint készülnek.

Papírusz papír, írószer és irodaszer Sopron

Papírusz papír, írószer és irodaszer Sopron

Nagy hangsúlyt fektetünk erre a termékcsoportra. Az évek folyamán kialakult egy olyan bő választék, mely egyedi az országban. Színes borítékok kb.40 féle színben és 4 féle méretben (C/6, LA/4, C/5 és névjegyboríték) vásárolhatók meg. A kreatív kartonokhoz kapható gyári készítésű borítékok kiegészülnek az általunk gyártottakkal. Így a kombinációk száma végtelen, hiszen bármely általunk forgalmazott papírból gyártathat nálunk tetszőleges méretű borítékot illetve tasakot.

Bécsi Irodaker Kft

Bécsi Irodaker Kft

A hagyományos levelezés, és kis csomag küldés elengedhetetlen feltétele a jó boríték megléte. A Bécsi Irodaker Kft telephelye Budapesten, a Székely Elek út 13-15 szám alatt található, irodaszerek forgalmazása a fő profilja. A borítékok tekintetében a kínálatában megtalálható a színes, enyvezett, a légpárnás, szilikonos, kraft és gascofil boríték egyaránt. A megrendelést napközben telefonon vagy interneten lehetséges leadni, de a webáruházban kialakított felületen, akár nyitvatartási időn kívül is elküldhetik a Vásárlók. Amennyiben kérdés merülne fel a kiválasztott termékkel kapcsolatban, telefon bármikor információt lehet kérni, ahol segítenek dönteni, illetve meg tudják nézni, hogy raktáron van-e a kívánt árú.

Színes borítékok Webáruház

Színes borítékok Webáruház

A színesborítékok.hu az Unio Print Borítékgyár és Papírfeldolgozó, tematikus, kizárólag színes borítékokkal foglalkozó webáruháza. Webáruházunkban megtalálható a sztenderd, szabványos méretű borítékok teljes választéka, valamint több mint 10 négyzetes méretű boríték. Mindegyik, összesen több mint 20 méretben árusított borítékot közel 30 színben forgalmazzuk. Termékeinket megrendelheti online felületünkön, és megvásárolhatja személyesen, Budapest szívében található borítékgyár üzemünk ügyfélszolgálatán is.

Tuti menü